Legfrissebb hírek2019-06-12T21:22:15+02:00

KDSZSZ: Megint csúsztat a Volánbusz

2022. június 20.|

A Volánbusz nem nevezi nevén azt a döntését, amit tervez megvalósítani, vagyis egy tucatnyi műszaki telephelyén megszünteti az autóbuszok karbantartását, javítását.

Így emelkedhet a minimálbér 2023-ban

2022. június 20.|

Palkovics Imre, a Munkástanácsok elnöke a Magyar Nemzetnek elmondta, a közös javaslat célja a legkisebb bérek értékállóságának megőrzése mellett, hogy a munkavállalók is részesüljenek a gazdaság növekedéséből.

Lakásbizottsági ülés volt az OKF-en

2022. június 15.|

2022. június 14-én került megtartásra a soron következő lakásbizottsági ülés az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, melyen a Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezetét én Andics Gábor általános alelnök képviseltem.

Komoly leszerelési hullámra számítanak a rendőröknél

2022. június 3.|

Levélben fordult a belügyminiszterhez a Független Rendőrszakszervezet (FRSZ). Pongó Géza, az FRSZ főtitkára az Index megkeresésére elmondta: a tárcavezetőtől a munkakörülmények javítását és a létszámhiányból fakadó problémák megoldását kérték, úgy véli, hogy utóbbi a leszerelési tilalom véget értével minden eddiginél égetőbb kérdés.

Pongó Géza: több ezer rendőr hagyhatja el a testületet

2022. június 2.|

Mostantól szabad a pálya mindenkinek, de az FRSZ nyilván abban érdekelt, hogy a rendőr kollégák a pályán maradjanak, azaz ne hagyják el a rendőrséget – mondta az Alfahír érdeklődésére Pongó Géza főtitkár annak kapcsán, hogy június elsejétől megszűnik a rendvédelmi dolgozók leszerelési tilalma.

Vissza az elejére!