Vodafone flotta

Vodafone flotta2014-03-17T19:08:08+00:00

vodafoneA Munkástanácsok Országos Szövetségének sikerült megkötni a legkorszerűbb és legkedvezményesebb flottaszerződést a Vodafone-nal!

A Vodafone Munkástanácsok flotta telefonkészülék ajánlata itt tekinthető meg:

Legfrissebb árlista

Vodafone flotta telefon és előfizetés megrendelés:

A Munkástanácsok illetékes tisztségviselője által aláírt  flottaigazolást a tag a helyi Munkástanácsnál vagy a szakszervezete vezetőjétől veheti át.   A kedvezményre a tag mellett még 4 családtag jogosult, akik számára szintén igényelhető az aláírt nyilatkozat. Ezekkel a nyilatkozatokkal lehet megkötni a kedvezményes szerződést a Vodafone irodákban. Az átszerződésnél figyelni kell arra, hogy amennyiben rendelkezik élő hűségnyilatkozattal, annak lejárat előtti felmondása kötbér teherrel jár.

A FLOTTÁS shopline megtekintése a következő online kód használatával lehetséges : 1jvlh

https://shop.vodafone.hu/flotta/login

Részletek a Vodafone Red flottárólitt:

A Szarvas Gábor úti székház titkárságán aláírható a “Tagi Kedvezmény igénybevételéhez szóló igazolás” . Ennek aláírása után, a saját és a hozzátartozók részére (legfeljebb 5 fő!)  azonnal átvehető a flottakedvezményes új telefon!

Telefonszám: 06 1 275 1445

[gview file=”https://munkastanacsok.hu/wp-content/uploads/2017/03/Flotta-promóció_2017.pdf” height=”800px” width=”100%” save=”1″]

[gview file=”https://munkastanacsok.hu/wp-content/uploads/2016/09/Flotta Family és You.pdf” height=”800px” width=”100%” save=”1″]