Befektetés a jövőbe

LEZÁRULT A KÖZÉP-DUNÁNTÚLI JOGPONTOK PROJEKT

2022. január 31-én zárult az európai uniós támogatásból megvalósuló, ingyenes jogi segítségnyújtást biztosító Közép-Dunántúli JOGpontok projekt. A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program „A jogszerű foglalkoztatást célzó szolgáltatásnyújtás támogatása” keretében a regionális és összehangolt projekt teljesítette kitűzött mérföldköveit.

Projekt tartalmának bemutatása: A projekt célja, hogy a munkavállalók és a munkáltatók, illetve ezek képviseletei szakszerű, naprakész, ingyenes jogi segítséget vehessenek igénybe a jogszerű foglalkoztatás és a jogkövető, jogtudatos magatartás érdekében, melyet a munkavállalói és munkáltatói érdekképviseleti szervezetek nyújtanak számukra a Közép-Dunántúli régióban.

Kedvezményezett neve: Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája – partnerek: OKISZ (főpályázó), Munkástanácsok Országos Szövetsége
Projekt címe: Közép-Dunántúli JOGpontok projekt
Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.3-18-2018-00003
Szerződött támogatási összeg: 399 981 660 Ft (LIGA Szakszervezetek részére megítélt támogatás: 54 984 850 Ft)
Támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022. január 31.

 

Közép-Dunántúli JOGpontok

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Közép-Dunántúli JOGpontok kiadványai

2022.01.20
 

A GINOP-5.3.3-18-2018-00003 azonosító számú, Közép-Dunántúli JOGpontok projekt keretében az alábbi két kiadvány készült el:

 

Közép-Dunántúli JOGpontok kiadványai

Dr. Honti Bettina – A munkaviszony megszüntetése: a felmondás szabályai, az azonnali hatályú felmondás, a végkielégítés és a jogellenes felmondás

Dr. Szekendi Gyöngyvér – A hivatásos és a szerződéses katonai szolgálati jogviszony közszolgálati sajátosságai