Saját híreink2019-06-12T21:23:30+02:00

Meghívó

2021. október 18.|

" Mindennap mélyre kell ásni az időben, hogy a múlt a magyar [...]

Az EU jövőjéről tanácskozik az Európai Civil Együttműködési Tanács

2021. október 15.|

Az Európai Unió reformja érdekében az uniós polgárok szabadságjogait fenyegető veszélyekről, a családok és nemzetek szuverenitásáról és a nyílt társadalom ideológiájának keresztényellenes megnyilvánulásairól tanácskozik az Európai Civil Együttműködési Tanács (EuCET) pénteken Budapesten.

A Munkástanácsok Országos Szövetségének állásfoglalása az úgynevezett „mínusz órák” levonásával kapcsolatban

2021. október 14.|

A feldolgozóipar területén jellemzően munkaidőkeretben foglalkoztatják a munkavállalókat, amely során előfordult, hogy a járványhelyzet miatt egyes munkáltatók a munkaidőkeret adott időszakában kevesebb munkaórára osztották be a munkavállalókat, így a munkaidőkeretek lezárásai után ún. „mínusz órák” keletkeztek.

Az adócsökkentéstől függ a két minimálbér emelése

2021. október 9.|

Egyelőre nem történt érdemi előrelépés a garantált bérminimum jövő évi emelésével kapcsolatban a versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának mai ülésén, a minimálbér ugyanakkor várhatóan egy lépcsőben nő 2022-ben bruttó kétszázezer forintra.

Szja-visszatérítés

2021. október 3.|

Minden gyermekes szülőnek, aki családi kedvezményre jogosult, visszajár a 2021-ben megszerzett jövedelemből levont adó, ekhó, illetve katások esetében a 2021-es tételes adó negyede.

Vissza az elejére!