Elnök: Bélavári Ferenc

7700 Mohács, Horváth K. u. 2. fsz. 50.

E-mail: mufaip@freemail.hu

Telefonszám: 0036 30 858 1078

 

Óriási az érdeklődés az ingyenes nyaralásra

Az első pillanattól sokan jelentkeznek az ingyenes tatai nyaralásra, amely kifejezi a megbecsülést a bolti alkalmazottak veszélyhelyzetben tanúsított munkája iránt – mondta szombaton megkeresésünkre a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezetének (KDFSZ) elnöke.

Nem volt cél az utazási kedvezmény megvonása

Tájékoztatlak Benneteket, hogy a Munkástanácsok Országos Szövetségének tagszervezete a Vám- és Pénzügyi Dolgozók Szakszervezete megkereséssel élt, mely a költségvetési szférában dolgozó munkavállalók utazási kedvezmények megszűnésével kapcsolatos tárgykörben íródott. 

Lehet-e szeretni cégünket, ha bíráljuk is?

Megvalósulhat-e az érzelmi és intellektuális azonosulás egy munkahellyel, ha rámutatunk visszahúzó jelenségeire, ha innováció és kreativitás jegyében a jobbítás szándékával fogalmazunk meg kritikát?

Az elkövetkező években visszafogottabb béremelés várható 

A koronavírus-járvány okozta gazdasági leállás azzal is járt, hogy idén csak március előtt növekedtek a bérek. Palkovics Imre, a Munkástanácsok Országos Szövetségének elnöke elmondta, az elkövetkező időszakban 8,5–9 százalékos bruttó emelkedés tűnik reálisnak.

30 éve szabadon

A Kossuth Rádió "30 éve szabadon" műsorában, a Palkovics Imrével készült interjú ITT hallgatható meg!   

A nap kérdése – a koronavírus gazdasági hatásai

A nap kérdése a március-május közötti foglalkoztatási adatok. Elemzők szerint a májusi foglalkoztatási adatok a gazdaság újraindulására utalnak, lehetséges, hogy a munkaerőpiac tavaszi megingása átmenetinek bizonyul.