Elnök: Bélavári Ferenc

7700 Mohács, Horváth K. u. 2. fsz. 50.

E-mail: mufaip@freemail.hu

Telefonszám: 0036 30 858 1078

 

Forradalmi megemlékezés Pécsett

MEGHÍVÓ Mecseki Munkástanácsok Szövetsége tisztelettel és szeretettel meghívja az alábbi megemlékezéseire és koszorúzásra: 2019. október 22. 15.00 óra Mohács 1956-os Munkástanács Emléktábla Megemlékező beszédet mond: Olexa László MOFA Munkástanács elnöke 2019. október 23. 11.00 óra [...]

Többen jönnek haza, mint amennyien elmennek -a portfolio.hu cikke

Hosszú évek óta először fordult elő 2018-ban, hogy több Magyarországon született ember tért haza, mint ahányan elvándoroltak, vagyis pozitív volt a nettó migrációs egyenleg - derül ki a KSH Statisztikai Tükör kiadványából, melyet hétfőn tettek közzé. Ha ehhez hozzávesszük a már külföldön született magyarokat is, akkor tízezer fős többletet mutat az egyenleg. Ez némileg ellentmond az eddig ismert részadatoknak, aminek oka lehet a statisztikák megbízhatatlansága vagy az eltérő módszertan.

A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. Ismét útjára indult a JOGpontok projektek, amely keretében folyamatban van az ingyenes jogsegélyszolgálatok felállítása és már igénybe vehető a kollektív munkajog területén az ingyenes segítségnyújtás.