32 év szakszervezeti munka után lemondott elnöki tisztségéről Iván Gábor a Duna Menti Vízügyi Szakszervezet (DMVSZ) elnöke. A nyugdíjba vonuló elnök az alábbi levéllel búcsuzott a Munkástanácsok Országos Szeövetsége elnökétől és a tagtársaktól:

Tisztelt Elnök Úr! Kedves Imre!

Tájékoztatlak, hogy a váci Duna Menti Vízügyi Szakszervezet elnöki funkciójáról 2022. október 01-jén lemondtam. Erre a közelgő nyugdíjba vonulásom miatt került sor. A DMRV. ZRT.-nél a 45. szolgálati évemet szeptember 1-jén töltöttem be.

A döntéshozó szakszervezeti grémium Varga Zoltán tagtársunkat, kollégánkat (Beruházási- fejlesztési osztály gazdálkodási előadóját) egybehangzóan választotta meg a DMVSZ új elnökének, titkos szavazással.

Ezúton köszönöm, hogy több mint hét éven keresztül a Munkástanácsok Országos Szövetsége fennhatósága alatt támogatást kaptam a szervezettől és személy szerint Tőled is.

Visszatekintve azt remélem, hogy megfelelően tudtam ellátni érdekképviselői vezetői munkámat, amely összességében több mint 32 év volt, előbb az Autonómok, majd a Liga és végül a Munkástanácsok szakszervezeti konföderációk alatt.

A fentiek miatt a KEHOP Monitoring Bizottsági delegált tagságomról tisztelettel lemondok. Figyelmedbe ajánlom Horányi Alpár tagtársunkat, aki a VSZOASZ vízügyi ágazati szervezet elnök-helyettese, Pető Sanyi helyettese, és a váci üzemvezetőség vezető -helyettese is. Ha felkérést kapna Tőled, akkor Ő ezt a pozíciót örömmel elvállalná.

Tisztelt Elnök Úr!

Még egyszer köszönöm a támogatást a bizalmat, egyúttal kívánok jó egészséget az elkövetkezendőkben sikereket a munkában.

Tisztelettel: Iván Gábor