Üdüljön Mezőkövesden!

Cím: 3400 Mezőkövesd, Napfürdő utca 7.
Telefonszám: 06 20 927 4851

Mezőkövesd a Mezőkövesdi járás központja Borsod-Abaúj-Zemplén megyében,  a Bükk hegység déli lábánál, az Alföld és az Északi-középhegység találkozásánál fekszik. Egertől 20, Miskolctól 50 kilométerre található. Itt épült meg a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő,  melynek 72 fokos, kéntartalmú gyógyvíze 1939-ben, egy olajkutató talapfúrás alkalmával, 800 méter mélyből tört elő Zsóry Lajos országgyűlési képviselő családi birtokán. A víz elősegíti a reumás betegségek, a különböző kopások és ízületi gyulladások, a sérülések és ortopédiai beavatkozások kezelését, de alkalmas nőgyógyászati panaszok enyhítésére is.
A 2012-ben felújított üdülőház a Zsóry-fürdőtől 200 méterre található, és 6 kétágyas szobával rendelkezik, 2 szoba a földszinten, 4 szoba az emeleten található, szintenként 1-1 közös fürdőszobával. A földszinten egy teljesen felszerelt konyha található. Az udvarban bográcsozásra, kerti sütésre van lehetőség, a pincehelyiség pedig hangulatos esti borozásra, közösségi programok szervezésére alkalmas. Ágyneműhuzatot, törölközőt, konyharuhát a szálláshely biztosít. Parkolásra a ház előtt van mód.
A szálláshely nem akadálymentesített.

Térítés nélkül igénybe vehető szolgáltatások 

  • bográcsozási és szalonnasütési lehetőség
  • külső, zárt parkoló
  • televízió, hűtőszekrény a szobákban

A változtatás jogát a szálláshely fenntartja.

Látnivalók a környéken

  • Eger: Egri vár, Nagypérposti palota, Kispréposti Palota, Főszékesegyház, Szépasszony-völgy, Dobó István tér, Minaret
  • Hoor-völgyi víztározó (horgászási lehetőséggel)
  • Mezőkövesd: Matyó Múzeum, Mezőgazdasági Gépmúzeum, Kis Jankó Bori Emlékház, Bútorfestő Alktóház és Himzőház, Hadas Városrész

A JELENTKEZÉSI LP LETÖLTHETŐ ITT