A Közlekedési Dolgozók Szakszervezeteinek Szövetsége, 2022. április 22. napján tartotta választmányi ülését, ahol módosította a Szövetség Alapszabályát és az elkövetkező öt évre megválasztotta tisztségviselőit.

A KDSZSZ elnökének továbbra is Dobi Istvánt, míg társelnököknek Dr. Szabó Imre Szilárdot, Nagy Balázst és Szabó Sándort választotta meg, titkos szavazással a testület.

Az Ellenőrző Bizottság tagjainak választására is sor került, így az EB elnöke Kalota Erzsébet, míg tagjai Nagyné Volák Katalin és Jencsik István lett.

Ugyan a gazdasági felelős személyét választással nem kell megerősíteni, de Nagy Katalin Csilla kapott továbbra is megbízást és bizalmat a választmánytól erre a feladatra.

A Választmány elfogadta a Szövetség 2021. évi beszámolóját, a hozzá kapcsolódó dokumentumokat és a 2022. évi költségvetés tervezetét.

A pozitív előjelű gazdálkodási beszámoló mellett, a hasonló mértékű eredményt tartalmazó tervszámok vetítik előre a Szövetség kiegyensúlyozott működését, a következő évre is.

A Választmány ünnepélyes keretek között köszönte meg több évtizedes szakszervezeti munkáját Kekecs Károly elnök és Szűcs István titkár uraknak, akik a KDSZSZ elnökségében is aktív szerepet vállaltak és munkájukkal hozzájárultak a Szövetség eredményes működéséhez és akik bejelentették visszavonulásukat.

Dobi István
elnök