A Kúria helyben hagyta a Miskolci Törvényszék ítéletét, amelyben a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó, szakszervezetünk által képviselt körzeti megbízottnak 1 millió forintot meghaladó megbízási díjat ítélt meg, mert rendszeresen a működési körzeten kívül járőrfeladatokat, átkíséréseket vagy egyéb feladatokat látott el utasításra.

A Kúria előtt szintén körzeti megbízotti számos ügyben nyertünk, így kockázatmentesen érvényesíthető az igény!

Csak az veszít, aki nem foglalkozik az igénye érvényesítésével.

Várjuk mindazok jelentkezését, akiknek a perbeli esethez hasonló igényük lehet, vagyis körzeti megbízottként rendszeresen láttak el a működési körzetükön kívül járőr vagy egyéb feladatokat.

Tagjainknak a jogi képviselethez elegendő a jogi képviseleti meghatalmazást megküldeni (ami erről a linkről tölthető le).

A bíróságok egyetértése nem lehet véletlen! Minden megyében hasonló döntés várható, érdemes a jogaidért fellépni! Számíthatsz ránk a jogaid érvényesítésében!

Nem szakszervezeti tag érdeklődök jelentkezésére is számítunk, de természetesen a jogi segítség nyújtásához elengedhetetlenül szükséges az FRSZ tagság létrehozása. (A belépési nyilatkozat innen tölthető le.)

dr. Oláh Tamás kamarai jogtanácsos FRSZ Jogsegélyszolgálat

Forrás: frsz.hu