Május 22-én lezajlott a Fém- és Gépipari Munkástanácsok Országos Szövetségének (FGMOSZ) éves közgyűlése a Munkástanácsok Országos Szövetségének székházában, Budapesten.

A szakmai és gazdasági beszámolókat követően a tagszervezetek vezetői beszámoltak szervezetük működéséről, a lezajlott bértárgyalások sikereiről, tanulságairól, valamint az éves terveikről is.

Törvényi kötelezettségének és az alapszabálynak eleget téve, tisztújító tisztségviselő-választásra került sor, amelynek eredményeképpen a következő öt évben:

  • Elnöki tisztséget tölt be Kozma Zsolt.
  • Elnökhelyettesi tisztséget tölt be Tóth Bálint (Járműgyártók Szakszervezeti Bizottsága) és Kovács Attila (Életre Tervezett Munkavállalók Országos Szövetsége).
  • Felügyelőbizottsági elnöki tisztséget tölt be Valovits Nóra.
  • Felügyelőbizottsági tagi tisztséget tölt be Nagy Attila (Lear Munkavállalók Szakszervezete) és Horváth Csaba Attila (Járműgyártók Szakszervezeti Bizottsága).

Gratulálunk a megválasztott tisztségviselőknek!

A Fém- és Gépipari Munkástanácsok Országos Szövetsége 2024-ben is folytatja a tagszervezetek tisztségviselőinek és tagjainak képzését, mert a jól működő, erős szakszervezet értéket képvisel.