2020. június 22-én, hétfő 11 órakor Győrben, a Rába Hotelben sajtótájékoztatót tartott a Munkástanácsok Országos Szövetsége az EU-s társfinanszírozásban működtetett „Nyugat-Dunántúli JOGpontok” elnevezésű (GINOP-5.3.3-15-2015-00006 azonosítószámú) projektről.

A sajtótájékoztatón a projektet megvalósító Munkástanácsok kommunikációs vezetője, Idrányi Flóra és a régióban dolgozó ügyvéd, dr. Sipos Csilla számolt be az eddigi tapasztalatokról és a JOGpontok által rendelkezésre álló lehetőségekről, valamint gyakorlati útmutatót adott, hogy a régióban, hogy lehet igénybe venni a szolgáltatást.

A regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában és európai uniós támogatással valósulnak meg. A jogsegély-szolgáltatás teljesen díjtalan és anonim. A JOGpontok projektek kizárólag a Jogsegélyszolgálat területei menüpontban (munkajog, cégjog, TB, adójog) leírt témákban biztosítják a válaszadást. A szolgáltatás igénybevételének módjáról az egyes jogsegélyformák alatt (telefonos jogsegély, jogsegély e-mailben, chates jogsegély, JogÁsz Napok) tájékozódhat.

Az ingyenes telefonos – 06-80-77-88-00 – jogsegélyszolgálat 2020. június 1-től, hétfőtől péntekig 09:30-19:30 között áll rendelkezésre, a Chates jogsegélyszolgálat 2020. június 1-től, hétfőtől szombatig 16:00-20:00 között vehető igénybe, az e-mailes jogsegélyszolgálat pedig 2020. március 23-tól emelt óraszámban érhető el!

Mindemellett már letölthet a JOGpontok applikáció is:

Telepítse most Androidra ide kattintva!
Telepítse most iOS-re ide kattintva!

A sajttájékoztatóról készített video megnézhető ITT!