Megnyugtatóan rendeződött Sándor Mária munkaügye!

A mai napon Sándor Mária, továbbá képviseletében eljárva a Független Egészségügyi Szakszervezet (FESZ) elnöke Kiss László és Dr. Szabó Imre (Munkástanácsok) jogász, a Péterfy Sándor utcai Kórházban folytattak egyeztetést Sándor Mária „munkaügyével” kapcsolatban.

A sajtóban az utóbbi időszakban több hír látott napvilágot, melyekre megnyugtató módon tudunk reagálni. A jogviszony megszüntetésére irányuló nyilatkozat Sándor Mária részéről visszavonásra került (melyhez a munkáltató a mai napon hozzájárult), így tudja folytatni munkáját.

A Független Egészségügyi Szakszervezet (a Munkástanácsok tagszervezete) ezúton is felhívja a figyelmet: a kollégák esetleges megmozdulásaik során kísérjék figyelemmel a szervezet jogi tájékoztatóit, kérdés esetén forduljanak hozzánk bizalommal.

A figyelemfelhívó akciókat kollégáinkért, az egészségügy területén tapasztalható állapotokra történő figyelem felhívásáért hirdettük. A szombati megmozdulás kezdeményezői – Sándor Mára és társai -,  várnak mindenkit a meghirdetett Fekete Hétvége szombati sétájára, a Normafához a magyar egészségügyért!

A rendezvényt a Független Egészségügyi Szakszervezet biztosítja és támogatja!

Budapest, 2015. április 21.