Hiszen ki ne emlékezne a három pillérre, amelyből kettő nem is volt, egy pedig romokban hever, a tervezés utáni kivitelezés sajnos kudarcot vallott.

A május 31-én megtartott BÉT ülésen, semmilyen biztató bejelentés NEM hangzott el, ha csak azt nem tekintjük annak, hogy tisztában vannak vele, hogy nagy baj van a szférában. A minisztérium további türelmet kértek a dolgozóktól és ismételten kérték a szakszervezeteket, hogy próbálják meg nyugtatni az állományt.  Az ülést követően a szféra szakszervezetei az alábbi közleményt adták ki, ami itt olvasható: http://htfsz.hu/2019/05/31/a-bet-munkavallaloi-oldalanak-kozlemenye/

A napokban több hírportálon jelentek meg olyan cikkek, amik kormány közeli információkra hivatkozva, egy esetleges bérfejlesztésről szólnak, de sajnos a 2020-as költségvetés tervezetbe erre semmilyen nyomot nem találtunk.

A Hivatásos Tűzoltók Független Szakszervezete azonnali és legalább 50%-os béremelést tart szükségesnek a rendvédelmi szférában!

Kéri többek közözött azért, mert csak így állítható meg, a soha nem látott mértékre emelkedett fluktuáció és létszámhiány, ami már a biztonságos működést is veszélyezteti időnként.

2019. június 11.

HTFSZ Elnökség